אליעזר

חיוב ללא הסכם חתום ועל סמך מסירת פרטים בלבד

עברתי את רוב התהליךי בגולן סלקום לרכישת 6 קווי שירות...לא חתמתי על הוראת קבע שנשלחה אליי כי התחרטתי....לאחר חודש קבלתי הוראת חיוב לתשלום..לאחר 3 חדשים מכתב מעו"ד...אציין רק שכמובן לא שלמתי האם יש עילה לתביעה?

עו"ד נבו למפל

שלום, איני מכיר את מכלול נסיבות המקרה אולם לאור הכתוב נראה כי החלת הסכם ללא הוראת קבע עשויה להיות בלתי תקינה וליצור עילת תביעה. המלצתי הינה כי תפנה לייעוץ משפטי לבחינה מעמיקה של טענותיך. בברכה עו"ד נבו למפל מומחה בדיני סלולר למפל, ניסקי ושות,-עורכי דין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר