אורי

התנערות של חברת רונלייט ו_lg

רכשתי מכשיר של חברת lg לפני כשישה עד שמונה חודשים המכשיר רתח מחום אצלי בכיס והמסך נישרף וקיבלתי סירוב להחלפה בחדש והתנערות מהבעיה על ידי חברת lg וחברת רונלייט שמינסיוני לא מתקנים כראוי את המכשיר יש בידי מכשיר נוסף שעבר תיקון על ידי חברת רונלייט מאז התיקון המכשיר המשיך לעבוד לא כראוי ובסוף שבק חיים הפסיק לעבוד מה עלי לעשות ואיך כותבים כתב תביעה נגד lg ורונלייט? חשוב לציין שהמכשיר עם המסך השרוף שרתח מחום הדגם שלו lg v20 שילמתי עליו סכום כבד עליי מבחינה כספית

עו"ד נבו למפל

שלום. איני מכיר את נסיבות המקרה אולם ככלל, ככל והמכשיר מוכח כי אינו תקין ואין הדבר באשמתך אזי קיימות בחוק אופציות דרישה לביטול עסקה אשר מוגשות במסגרת תביעה. המלצתי הינה כי תפנה לייעוץ משפטי לבחינה מעמיקה של טענותיך. בברכה, עו"ד נבו למפל מומחה בדיני סלולר למפל, ניסקי ושות'-עורכי דין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר