דורית

ניגשתי לקבל מספר חדש מחברת פלאפון ונתנו לי מספר שהיה שייך בעבר למישהו ושנתיים אני סובלת מהטרדות האם אפשר לתבוע את החברה על כך?

הבעיה שאני מוטרדת מאד מאנשים שמחפשים את בעל הפלאפון הקודם וככה זה נמשך שנתייים ויש לי הוכוחות גם אני יודעת המון פרטים על הבנאדם שהיה שייך לו הפלאפון... נתחיל עם זה שמהבנק ועד קניות בסופר הכל נשלח לי להודעות... היופ לדוגמכ קיבלתי הרבה איחולים שעברתי תפקיד (הוא עבר... נימאס לי מהעיניין אני רוצה לתבוע את חברת פלאפון!!!

עו"ד נבו למפל

שלום. המלצתי הינה כי תפני לחברת הסלולר באמצעות מכתב בדואר רשום והעלי את נסיבות המקרה וכן פיצוי לפי דעתך. ככל וחברת הסלולר לא תגיב למכתבך או שתגובתה לא תהא לשביעות רצונך, ביכולתך לשקול פנייה אל בית המשפט . עו"ד נבו למפל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות סלולר