תביעת חברת סלולר פרטנר
בשיחה רגילה עם נציג שירות התברר לי שאני במשך שנה משלם על שירות לא לפי מה שסוכם. ביקשתי שיקשיבו לשיחה מלפני שנה ואחרי הרבה טלפונים ורדיו אחריהם נציג שלהם אמר לי שהשיחה תקינה ואין מה לעשות. אני יודע שזה לא יכול להיות אבל לצערי לא היה לי את השיחה מוקלטת. ביררתי וגיליתי שיש לי את הזכות לבקש מהם לשמוע בעצמי את השיחה ולפי החוק יש להם 5 ימים לתת לי לשמוע את השיחה. אחרי שביקשתי לשמוע את השיחה, במשך 3 שבועות אני מציק להם עם זה והגעתי לנקודת שירות לפי דרישה שלהם בשביל לשמוע את השיחה ומסתבר שבכלל אין שיחה שאני יכול להאזין לה בנקודת שירות.. נתנו לי לדבר עם מנהלת שירות לקוחות כאשר אני עוד בנקודת שירות. ולפתע היא אומר לי שהשיחה לא תקינה ומגיע לי זיכוי.. היא חישבה ויצא שהם צריכים לתת לי זיכוי 1460 שקל. אמרתי לה שאני לא מסתפק בזה ושאני דורש פיצוי אחרי כל השקרים שלהם ועל זה שחיכיתי יותר מ 5 ימים לשמוע את השיחה (שעדיין לא שמעתי )... היא אמרה לי שהיא תדבר עם המנהל שלה ותחזור אלי לגבי העניין של הפיצוי. כמובן שלא חזרו אלי. אחרי יומיים התקשרתי אליהם וביקשתי לדעת מה עם הפיצוי והיא אמר שאין פיצוי יש רק תוספת של ריבית והצמדה שזה יותר 16 שקל אמרתי לה שאני לא מוכן לזה. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לטבוע אותם על עוגת נפש או משהו כזה...