האם ההתנהלות הזאת היא בסדר מבחינתם ואני צריך לשלם להם שכר תיווך עורך דין?
• 15/4 11:12 שלום, גיליתי לפני פסח שלפני כמה חודשים נשלח להורים שלי מכתב שאני חייב לכם כספים, התקשרתי אליכם לבדוק את זה והנציגה אמרה לי שאני חייב 58 שקלים, ואני לא יכול לשלם את החוב כי זה כבר הועבר למשרד עורכי דין חן פישר. ממשרד עורכי דין פישר נמסר לי שהם לא יודעים למה לא הצלחתם לגבות ממני ב חודשים אוקטובר נובמר והם רוצים עכשיו שכר טרחת עורכי דין בנוסף לחוב. לצערי לא קיבלתי את המכתבים ממכם בזמן כי אני פשוט לא גר אצל ההורים שלי וגיליתי את המכתב מחן פישר בנקיונות פסח. אני מניח שזה קשור לזה שחידשתי את הכרטיס אשראי שלי , אמנם עם אותו מספר אבל עם תאריך פקיעת תוקף חדש, אולי זה גרם לחוסר הבנה ולחוסר אפשרות לגבות ממני בחודשים הללו? ראיתי שחידשתי את התוכנית אצליכם דרך האפליקציה בסוף חודש נובמבר ואז כנראה הזנתי את הכרטיס אשראי מחדש וזה פתר את הבעיה לעתיד. מכיוון שלא קיבלתי ממכם אסאמאס או שיחה על הנושא בבקשה תתחשבו, תבינו, תגבו ממני את התשלום על החודשים האלו בכרטיס אשראי שיש לכם מחודש נובמבר ותבטלו את הטיפול מול המשרד עורכי דין. ותשלחו בעתיד בבקשה אסאמאסם במקום מכתב, ואני גם אשתדל לשים לב יותר לדברים כאלו, תודה. ליז צוות דיגיטל ליז צוות דיגיטל • 15/4 11:13 היי, על מנת שנוכל לטפל בפנייתך במהירות, אנא ציין את מספר תעודת הזהות, וארבע הספרות האחרונות של אמצעי התשלום. בברכה, ליז . • 15/4 11:13 306990391 7151 ליז צוות דיגיטל ליז צוות דיגיטל • 15/4 11:16 מבדיקה נמצא כי אכן קיים טיפול משפטי בחשבונך . אין באפשרותנו לסייע בנושא . לצורך הסדר הנושא אנא פנה לעו"ד פישר במספר הטלפון • 15/4 11:17 תעבירי את זה בבקשה למנכ"ל הוט אני רוצה לשלם ואתם מפנים אותי למשרד עורכי דין לא מקובל עלי ליז צוות דיגיטל ליז צוות דיגיטל • 15/4 11:22 פליקס , כלל מכתבי הגבייה נשלחו אל הכתובת אשר מעודכנות במערכות החברה שלנו . אחריות קלוח במידה והוא משנה כתובת לעדן את חברתנו -אין באפשרותי לדעת כי הנך ביצעת שינוי כתובת . כמו כן , יש להסדיר את הנושא מול עו"ד פישר. • 15/4 11:32 בסדר אז תתבעו אותי ותוכיחו שעשיתם את המאמץ הדרוש ליצור איתי קשר כדי להסדיר את התשלום. אני עשיתי את המאמץ עכשיו ואתם לא רוצים לקבל את התשלום ובוחרים לפנות לחברה חיצונית שתטווח בינינו ודורשים על זה תשלום. זה נשמע לי לא בסדר מבחינה אנושית. שוב, ברגע שנודע לי הדבר אז פניתי אליכם בזמן סביר, יכלתי גם להיות בחוץ לארץ, זה לא קשור ואני לא מוכן לשלם שכר טרחת עורך דין כאשר הייתה חוסר הבנה. אם תבחרו להמשיך ככה אז אני אביא את ההתכתבות הזאת למשפט ונראה מה השופט יחליט ואגיש גם תביעת נגד על עוגמת נפש ובזבוז זמן. כמו כן, אשמור לעצמי את האפשרות לפרסם את המקרה בתקשורת נגד הוט מובייל. • 15/4 11:40 צר לי , אנו נכבד כל החלטה אשר תקבל.