משה

קרן פנסיה מעסיקים ...

שלום .הפקדה לי במקום העבודה הקדום קרן פנסיה .לאחר הפסקה של חצי שנה חזרת לעובד. במקום חדש ובקשת מהמזכירה שימשוך להפקדי לי בקופה הקיימת שהיא במקרה מנהלת באותה מקום בוא המעסיק הקיים מפקיד ... רק לאחר חצי שנה עבודה במקום החדש הפקדה לי בקופה ובנוסף בחשבון חדש ... לאחר בירור אישי גילית שהמעסיק שלי לא מדווח נכון על הכנסות שלי סכמים מגחחחים כמו 500 ו800 שקלים או אפילו חודשים לא מופיעים כלל שזה משפיע ישירות על הפנסיה שלי מה עושים ?

עו"ד אבנר בן חיון

ראשית יש לאסוף את החומר והמידע. תפנה לקרן הפנסיה ותבקש לקבל פירוט הפקדות מהמעסיק הנוכחי. כך תדע מאיזה חודש התחילו להפקיד לך ומאיזה משכורת. לאחר שיהיו בידיך הנתונים תפנה אל מעסיקך ותבקש ממנו להשלים את ההפקדות החסרות לקרן הפנסיה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה