גילי

כספי פנסיה הועברו לסוכן שלא פתח קרן

אני עובדת במשק בית מאוגוסט 2016.המעסיקה העבירה כספי פנסיה לסוכן ביטוח.בחודש ינואר התחלתי לעבוד בנוסף אצל עוד מעסיקה מינואר 2017.כאשר ביקשתי מהסוכן לצרף את כספי הפנסיה מהמעסיקה הנוספת התברר לי בכלל לא פתח לי קרן פנסיה ואיני יודעת מה עשה בכספים.הקלטתי ותעדתי את כל פניותי אליו אך ללא הועיל למרות שהודעתי לו שהכל מתועד אצלי.לפני כחודש פניתי אליו בכתב והודעתי לו שיעצור את כל הטיפול בענייני וכי אני שוקלת לפנות לבית הדין לעבודה בעניין. אציין כי בגלל רשלנותו בטיפול הפסדתי רצף פנסיוני. של מס חודשים. לפני כשבוע הודיעה לי המעסיקה הותיקה כי הוא העביר לה את כל הכספים.(כנראה מכתבי הבהיל אותו..) שאלותיי. 1.האם יש מקום לתבוע אותו על אבדן הרצף הפנסיוני שלי? 2.האם זכותי לבקש מהמעסיקה את הכספים שהעביר לה הרי מדובר גם בהפרשות ממני כמועסקת ואלו כספים שלי.. תודה רבה מראש

גילי

תודה רבה על המענה המהיר!!עזרת לי מאוד🌼

עו"ד אבנר בן חיון

יש להגיש תלונה לרשות שוק ההון ביטוח וחסכון והענין בוודאי יטופל. 1. בנוסף בגין הנזקיעם יש להגיש תביעה לבית הדין לעבודה 2. כן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה