שמואל

פנסיה תקציבית וצוברת

התחלתי לעבוד במשרד ממשלתי בחודש 12/1994 כעובד על פי חוזה שהתחדש כל שנה.בשנת 2001 או 2002 קיבלתי קביעות..הפנסיה שלי מנוהלת במסגרת פנסיה צוברת. שאלתי היא האם עקב כניסתי לעבודה בשנת 94 קודם ששונה החוק לענין פנסיה תקציבית וצוברת(תחילת שנת 95) הכספים שלי היו צריכים להיות מנוהלים במסגרת פנסיה תקציבית ?או שמא תאריך/שנת קבלת הקביעות היא הקובעת לענין הפנסיה? אודה מאוד לתשובתך

עו"ד אבנר בן חיון

שמואל שלום ההסכם למעבר מפנסיה תקציבית לפנסיה צוברת שנחתם בשנת 1999 בשירות הציבורי הוחל בשנת 2001. המועד הקובע ביחס לעובדי שירות המדינה - ביחס לזכאותו להכלל בפנסיה תקציבית- הינו 1/1/2001. כלומר מי שבמועד הזה היה כבר עובד קבוע (עם כתב מינוי או זכאי לכתב מינוי).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה