מירב

הפרשות לא תקינות לקרן

עבדתי כ-3 שנים במשרד, במהלכו הועברו לי הפרשות חלקיות לקרן הפנסיה. יש לי חוסר בקופה לפי חישוב שלי בסך של כ-3000 ₪. פניתי מספר רב של פעמים אך המעסיק לא השלים את החוסר, למרות שהוא מודה בחלקו. מאז חלפו כ-5 שנים. האם הוא צריך לשלם לי גם סכומים בגין מניעת רווחים מהקופה? איך אפשר לחשב זאת? תודה מראש

עו"ד אבנר בן חיון

כן. אתה זכאי להגיש תביעה על כך. את אמור לחשב את התשואה שנשאה הקרן בגין החודש שבו היה אמור להיות התשלום ועד להיום. כך בגין כל חודש

מירב

כיצד אני אמורה לחשב זאת או לחילופין האם יש איזה סימולטור שיכול לחשב? אני יודעת לחשב רק כמה חסר, ללא התשואה שהיתה אמורה להיות בקופה אם היה מפריש כראוי.. והתביעה- בבי"ד לעבודה?

עו"ד אבנר בן חיון

יתכן ויש סימולטורים של תשואה באתר של חברות הפנסיה. אם לא מן הסתם יש סימולטורים של חישוב / שעורך ריבית תביעה לבית הדין לעבודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה