עידן

איחוד ביטוח מנהלים עם קרן פנסיה

שלום יש לי ביטוח מנהלים שנפתח לי בשנת 2012 וכרגע לא פעיל מכיוון שהמעסיק עבר להפריש מזה כשנתיים לקרן פנסיה, האם כדאי להעביר את כספי הביטוח מנהלים לקרן הפנסיה? או להשאיר את המצב כמו שהוא כדי לא לאבד את המקדם המבוטח שהוא בערך 200 בביטוח מנהלים? תודה רבה

עו"ד אבנר בן חיון

אם ביטוח המנהלים לא פעיל (אם עברה שנה מאז ההפקדה האחרונה) אתה לא יכול להפקיד אליו כספים ותצטרך ככל הנראה בכל מקרה לפתוח פוליסה חדשה אם תרצה להפקיד כספים בפוליסת ביטוח מנהלים. באשר לשאלה אם כדאי לבצע העברה - על שאלה זו יש לקבל הדרכה וייעוץ פנסיוני מבעל רשיון (משווק פנסיוני /יועץ פנסיוני) באשר לכדאיותה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה