קובי

תביעת קצבת שאירים רטרואקטיבית

אבי ז"ל הועסק ברשות מקומית כנבחר ציבור בתפקיד סגן ראש העיר. טרם כניסתו לתפקיד שימש כחבר מועצת העירייה במשך 5 שנים ולאחר 10 חודשים בתפקיד סגן ראש העיר נפטר בדצמבר 2004. אימי פנתה לחברת הביטוח הפנסיוני כדי לקבל את אשר הייתה זכאית לו ושם הציגו בפניה כי היא יכולה למשוך את כספי הפיצויים על סך כ 15 אש"ח. אימי משכה את הסכום הנ"ל והוחתמה על מסמך שבכך אין לה תביעות נוספות מחברת הביטוח. מרכיב השאירים מעולם לא הוצג לאימי ומעולם לא קיבלה קצבת שאירים בהתאם. האם ניתן לתבוע את הסכום רטרואקטיבית ? אילו גורמים יכולים לסייע בנידון ?

עו"ד אבנר בן חיון

הסיכויים נראים נמוכים מאוד לנוכח חלוף הזמן ולבעית התיישנות קשה. מציע להתייעץ עם עו"ד מומחה בתחום על בסיס העובדות והמסמכים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה