ארמונד

משיכת כספי פנסיה-משיכה חד פעמית

שלום אני בן 67 מעוניין למשוך את כספי הפנסיה(גמל בלבד) שנצברו לי 141000 שח.הקופה עצמה לא פעילה משנת 2006.אני עדיין עובד באותו מקום עבודה משנת 2006 מקום העבודה החליט להפריש לקופה אחרת אני לא איחדתי את הקופות. אני מבין שאת כספי הפיצויים אני רשאי למשוך רק בסיום העסקתי וזה בסדר מבחינתי. אך אוכל למשוך את כספי הפנסיה שנשארו שם בהכי פחות תשלום מס?האם זה אפשרי בכלל.תודה

עו"ד אבנר בן חיון

תקנות מס הכנסה הקובעות את כללי המשיכה מקופות גמל אינן קובעות חובת סיום העסקה כתנאי למשיכת כספים מקופת גמל לתגמולים לענין מיטוב המיסוי - יש ל'קבל ייעוץ פרטני מיועץ פנסיוני

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה