קובי

מי אמור להיות נוכח בועדה רפואית עליונה (מדישור) הדנה בערעור על החלטת ועדה רפואית של קרן פנסיה

מדובר בחולה פסיכיאטרי שהינו עמית בקרן פנסיה מסוימת, הועדה הרפואית של הקרן דחתה תביעה שלו לנכות סיעודית ועל כך הוגש ערעור למדישור (הועדה הרפואית העליונה) והחולה הוזמן לועדה רפואית עליונה במדישור. מי חובה שיהיה נוכח בועדה זאת? האם זה תקין שיהיה פסיכיאטר + רופא תעסוקתי? האם חייב שיהיה נציג מטעם קרן הפנסיה באותה הועדת ערעור? תודה

עו"ד אבנר בן חיון

הרכב הוועדה הרפואית קבוע בתקנון הקרן. תקין כי בוועדה ינכח רופא פסיכיאטר (שהוא במקרה המתואר הרופא "המומחה" שבתחום הנכות הנטען) וממילא גם רופא תעסוקתי שכן הקביעה לגבי נכות היא תעסוקתית על ידי רופא מתחום זה הנעזר במומחים בתחום הנכות הנטענת

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה