אילנה

אודה מאוד להסבר לגבי ההנחיות שבהחלטת ועדה רפואית עליונה שנשלחה ממבטחים

בהחלטת מבטחים שהנדון שלה הוא :"החלטת הועדה הרפואית העליונה מדישור" רשום כך: " בהתאם לתקנון קרן הפנסיה "מבטחים החדשה" החלטת הועדה הרפואית העליונה הינה סופית בכל הנוגע לשאלות רפואיות ולא ניתן לערער עליה בשאלות רפואיות. החלטה כאמור לעיל, אינה משנה את החלטות הועדה הרפואית לענייני מבטחים החדשה" שאלתי היא: מה זה אומר המשפט: "ההחלטה כאמור לעיל, אינה משנה את החלטות הועדה הרפואית לענייני מבטחים החדשה"? אודה להסבר זה לא מובן.

עו"ד אבנר בן חיון

נא פנה אל קרן הפנסיה על מנת לקבל הסבר לכך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה