אפרת

ביטוח מנהלים

שלום רב, לאחרונה גילתי שמנהל שלי לא העביר לי כשנה את קרן הפנסיה שלי, לאחר שיחתה איתו והבטחות מצידו שעד להיום לא קיימו, מה האופציות שלי? אם אני צריכה לתבוע איתו כה זמן אני יכולה למשוך עד שאני תובעת אותו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום רב, במקרה של אי העברת הכספים לקרן הפנסיה, על הקרן לפעול באופן אפקטיבי ואקטיבי לגביית הסכומים, וזאת בין היתר מכוח הוראות סעיף 19א' לחוק הגנת השכר המטיל חובה זו על הקרן. במקביל, מציע כי תפני בכתב אל המעביד ותתריעי בפניו כי במידה ולא יסדיר מיידית הנושא, תפעלי משפטית כנגדו למיצוי זכויותייך ותראי בו אחראי ישיר לכל נזק אשר ייגרם לך כתוצאה ממעשיו ומחדליו. בברכה, דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה