לינוי

פיצויי פיטורין וחברת ביטוח

שלום רב , אני עובדת שכירה כ 7 שנים באותו מקום עבודה והשכר שלי ברוטו הוא 7400 שקלים , כאשר פניתי לחברת הביטוח נאמר לי כי הפיצויים שלי עומדים על 41,600 שקלים , לפי הבנתי את הפיצויים מחשבים לפי המשכורת האחרונה כפול מספר השנים שעבדתי והסכום שיוצא זה 51,800 שקלים אז כידד הגיעו לסכום הזה מחברת הביטוח ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד בכור

שלום רב, אופן חישוב הפיצויים תלוי במספר משתנים, לרבות סוגיית תחולת סעיף 14 לחוק פיצויי פיטורים על ההפקדות לקופת הפיצויים האישית. ממילא, אין הכרח על פי דין כי סכום ההפקדה בקופה יעמוד על מלוא סכום הפיצויים. לאור זאת, יש לבדוק מה שיעור ההפרשה בגין רכיב זה בפוליסה, והאם ההפקדות כפופות לסעיף 14 לחוק. בברכה, דוד בכור, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה