אבי

מבטחים החדשהליי

שלום לך עוד בן חיון השאלה שלי כך אני נכה אכע יציבה ממל הגשתיבקשה לנכות כללית ממבטחים החדשה קבעו אני יכול לעבוד 50 משרה אני שואל אני חולה פרקנסון וסובל מבעיות עמוד שדרה הרופאים אורטופדים קבעו חד משמעיות אסור לעבוד פיזית יותר הופנתי למרפאת כאב להזרקות חולה פרקינסון אף רשמי במדינה לא מקבל אותי לעבודה מבחינת פרקנסון איך מבטחים לא נותן אכע מלא איך זה יכול ל היות מה עושים איך במדינת ישראל רואים אדם עים פרקנסון לא מקבלים לעבודה כן רשיון מונית נלקח ממני לפני 2 כמוכן היה חוודת מפרפו תעסוקנה קבע חד משמעיות לא יכול לעבוד בשוםעבודהה תגיד לי איך רופ א תעסוקה של מבטחים יכול לצאת נגד כל המסמכיים עשיתי אבחון מקצועי של מלל נקבע לא מתאים ללימודים ואף לחיפוש עבודה בגלל המחלות שיש תודה לך מצפה לתשובה איך מבטחים מתעלל בנאדם הרפאים שאני מטופלבפרקינסון אומרים הבעיה ידועה לא מקבלים חולי פרקנסן לעבודה לא משנה חומרת המחלה תן עצה

עו"ד אבנר בן חיון

אבי שלום ראשית אאחל לך בע"ה רפואה שלמה תיכף ומיד ממש. לשאלתך, לא ברור מהדברים מדוע מבטחים לא קבעו לך נכות מלאה (יתכנו לכך מספר סיבות: 1. בשל אי היותך מבוטח פעיל בעת קרות אירוע הנכות.2 . מחלה קודמת למועד ההצטרפות או לחידוש החברות. 3. קביעה שאינך עונה על הגדרת המונח 'נכה' כהגדרתו בתקנון הקרן. בכל מקרה ממליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ לצורך בדיקתך טענותייך וככל שנדרש להגשת תביעה משפטית אצל עו"ד המתמצה בתחום כתיבה וחתימה טובה לשנה טובה ומתוקה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה