מנחם

מילוי טפסים וצירוף חוות דעת רפואית

מדבר במילוי טפסים לצורך קצבת נכות. ברצוני שחוות דעת רפואית מסוימת אשר בידיי תעמוד בפני הוועדה. על מנת להשיג זאת האם מספיק לציין על גבי טפסי התביעה שמצ"ב חוות דעת רפואית? או שעליי לבקש באופן מפורש בטפסי התביעה כי אני מבקש שחוות הדעת הנ"ל תעמוד בפני הוועדה? תודה

עו"ד אבנר בן חיון

יש לצרף את חוו"ד ולציין, בין אם בטופס ובין אם במכתב נפרד כי אתה מבקש שההחלטה תינתן גם בהתייחס לחווה"ד

מנחם

האם מספיק לכתוב שהקרן מתבקשת לקדם הליכי קביעת הנכות כאשר חוו"ד הנ"ל תעמוד בפני הוועדה הרפואית? או שיש לציין במפורש שמבוקש שההחלטה תינתן גם בהתייחס לחווהד?

עו"ד אבנר בן חיון

? לא מבין את הדקויות שאתה מכוון אליהם. נא פרט

מנחם

האם כשאני כותב :"שהקרן מתבקשת לקדם את הליכי קביעת הנכות כאשר חוות הדעת הנ"ל תעמוד בפני הוועדה" זה מספיק ברור על מנת שהטעדה תתייחס לחווד הנ"ל. או שעליי להוסיף במפורש ש:" הקרן נדרשת לתת החלטתה בהתייחס לחוות הדעת הנ"ל"

עו"ד אבנר בן חיון

לא ידוע אם זה מספיק ברור. לי נראה שכן. אבל אם יש לך ספק מה המניעה לכתוב את זה באופן הכי מפורש? במחילה, לתשומת ליבך שהפורום לא נועד לרמות דקדוק הסוג הנשאל בשאלה זו

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה