גיל

ביטוח אבדן כושר עבודה ועבודה בחו"ל

בפוליסות אובדן כושר עבודה- אם האדם נוסע לעבוד בחו"ל אצל מעסיק לא ישראלי- 1. האם פוליסת אובדן הכושר מכסה אותו? 2. אם לאחר שנתיים שלוש של עבודה בחו"ל הוא מנתק תושבות עם ישראל, אבל ממשיך לשלם לפוליסת אבדן הכושר, האם הפוליסה תשלם אבדן כושר בקרות מקרה הביטוח?

עו"ד אבנר בן חיון

גיל שלום התשובה לשאלות הנשאלות על ידך תלויה בקבוע בפוליסה עצמה שהיא חוזה בינך לבין חברת הביטוח והיא קובעת את המצבים בהם פוקעת הפוליסה או ממשיך הכיסוי הביטוחי, או מתקיים כיסוי ביטוחי ביחס לאזור הגיאוגרפי שבו קרה האירוע. בברכה, אבנר בן חיון, עו"ד

שם:

תודה רבה על התשובה. האם מקובל/האם זה הגיוני לדרוש מחברת הביטוח שתוסיף ניסוח כזה לפוליסת אבדן כושר העבודה? "ידוע שהמבוטח עובד היום בחו"ל. פוליסת הביטוח תהיה תקפה בכל מקום בעולם. בכל המקרים הבאים, וללא תלות במספר שנות העבודה בחו"ל ו/או בישראל: 1. תקפה בכל מקום בעולם בו יתרחש מקרה הביטוח. 2. תקפה גם אם המבוטח עובד במדינה זרה מטעם מעביד זר ו/או מעביד ישראלי. 3. תקפה גם במקרה שהמבוטח מנתוק תושבות ישראלית"

עו״ד אבנר בן חיון

למיטב ידיעתי חברות ביטוח אינן עורכות ביטוחים מהסוג הזה לתושבי חו״ל לכן הסיכויים אינם גבוהים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה