לובה

הפסקת תשלום פנסיה

אמי היא אלמנה שקבלה פנסיה ממקום עבודתו של אבי שהיא אגודה שיתופית לפני כמה ימים התקשרו אלי והודיעו שיפסיקו לשלם לאמי פנסיה מאחר ואין להם כסף האם זה חוקי ומה עושים?

עו"ד אבנר בן חיון

לובה שלום בעקרון תשלום פנסיה אמור להיות מוסדר במסגרת חוזה שבו נקבעות התניות לתשלום הפנסיה והזכויות והחובות של מקבלי הפנסיה ושל משלם הפנסיה (בין אם זה קרן פנסיה שאז החוזה- הוא תקנון הקרן, בין אם זה הסדר פנסיה תקציבית שאז ההסדר קבוע בחוק שירות המדינה גמלאות או בהסכם שאימץ הוראות חוק זה או אהחיל הוראות שונות). בכל מקרה יש להבין כי מדובר באירוע דרמטי שיש להתייחס אליו במלוא הרצינות ולפנות לקבלת ייעוץ משפטי על בסיס העובדות והנתונים הספיציפיים וככל שצריך לנקוט בהליכים משפטים בברכה אבנר בן חיון, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קופות גמל ופנסיה