פנחס פחימה

מכתב הסכמה לאפוטרופוס מבן הגר בחול.

אני רוצה להיות אפוטרופוס לאבי בן ה-91 , עם דמנציה, כדי לעשות זאת צריך מכתבי הסכמה החותם על ידי עורך דין או איש בבית המשפט מכל האחים. אח שלי גר בחול כבר שנים ורציתי לדעת אם יש טופס הסכמה באנגלית כדי שבעל מקצוע יוכל לחתום על הטופס. ואם יש אפשרות להגיש טופס סרוק (העתק) ולא מקורי. תודה מראש.

עו"ד נורית פיש

אם יש הסכמה אפשר להעביר במייל הסכמת אחיך ולהגיש בצירוף ההוכחה שהוא נשלח על ידו במייל . אני הגשתי ממש בימים אלה בקשה למינוי אפוטרופוס ובשל דחיפות הענין נשלחה אלי במייל הסכמה ובית המשפט קיבל את זה בלי להתייצב אצל גורם שיאימת על ידי עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפוטרופסות