רפ

כתב אישום בגין אי הגשת 2 דוחות מע"מ שלא שולמו

שלום הוגש נגדי כתב אישום בגין אי הגשת 2 דוחות מעמ שלא שולמו עקב קריסה כלכלית . שאלתי מאחר והוכרזתי פושט רגל בבית המשפט המחוזי ומחויב בצו תשלומים גבוה כל חודש האם האם יכול שופט לפסוק עבודות שירות בסדר דין פלילי בגין אי הגשת הדוחות ובפרט אם הדבר יביא להפסקת עבודתי מה שמן הסתם יגרור הפסקת תשלומים לכונס הרשמי?

יצחק בורובסקי עו"ד

לרפי הנכבד. שאלתך מובנת ותחום זה מוכר לי במיוחד.אם כל הנתונים הם שלא היו לך מעולם הרשעות קודמות בתחום זה אז מצבך שונה לחלוטין תעם כי עדין יש עננה. שופט יכול לשלוח אותך גם על שני דוח"ת לעבודות שירות.אתה זקוק לדעתי לייצוג כדי שלא תסתבך. יש אנשים לצערי במצבך,שעל מנת לחסוך עלות בייצוג מתחילים להגיע לבית משפט ומשרדי מע"מ לבד עד שסבלנות השופט נגמרת אתה מוזמן להתקשר עמי ,אם רצונך להיטיב עם עצמך ולזכות בטיפול מקצועי לטובתך.עובדות נוספות הנובעות מתחילת תגובתי אל תעלה על הכתב.טל' 0523291963

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות מס כלכליות