משפטי– זאפ
משפטיפורומיםבוררותהחלטה של בורר ושל שופט

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

החלטה של בורר ושל שופט

רון
רון

חבר רוצה ליישב סכסוך ישן בינינו עם בורר שאני לא מכיר ואני לא מאמין בזה. אני מאמין בבית משפט החלטה של שופט אבל לא של אדם מהשורה שאני לא מכיר ולא יודע אם הוא משוחד או לא מצד שני אני לא מתכוון ללכת לבית משפט אבל רוצה לסיים את הסכסוך שנוצר אם אני כן אלך על הבוררות והוא יחליט מה שהוא יחליט ולא לטובתי אני לא בטוח שאני אמלא את הקביעה שלו מה אז יכול לקרות לי האם בבית משפט שופט יחייב אותי לקבל את ההחלטה של הבורר?

RE:
רפא
רפאל פישר, עו"ד

שלום רב, באופן פשטני, לצורך שאלתך, החלטה בבוררות כמוה החלטה של בית משפט. לאחר אישור פסק בוררות בבית המשפט הוא ניתן לאכיפה נגדך כמו פסק דין של בית משפט ואין מקום לבחירה אם למלא אותו. מומלץ לכם לנסות לפנות לגישור, במסגרתו יסייעו לכם להגיע להסכם מקובל על שניכם בקשר עם הסכסוך. בברכה, רפאל פישר, עו"ד