קורל

זוג שרוצה לחיות בארץ ביחד

שלום, אני גרה בארץ ואהובי הוא מסרי לנקה וגר שם והוא ניסה להגיע לארץ דרך ויזת תייר במסגרת התנדבות ופסלו לו את הויזה ואז כמה חודשים אולי שנה אחרי זה ניסה לבוא דרך ויזת עבודה ופסלו לו אותה בגלל הפסילה הראשונה ואין שום סיבה מוצדקת( יש לו תעודת יושר וכו׳) ולא נתנו לו סיבה כשהוא ניסה לברר. אנחנו רוצים להיות ביחד בארץ, עוד כמה חודשים אנחנו נתחתן בסרי לנקה ואחרי שנתחתן כמה זמן יקח לו לבוא לארץ? הוא יוכל לחזור איתי ביחד? ואיך עניין הויזות משפיע?

עו"ד מיכאל דקר

קורל שלום, ראשית, חשוב לדעת מאיזו סיבה כניסתו סורבה, ניתן לבקש את התמליל של הראיון שבוצע ודרך זה ניתן ללמוד אודות הסיבה לסירוב. שנית, את יכולה לזמן אותו לארץ מתוקף הליך 5.2.0009 זימון בן זוג זר מכוח חיים משותפים. או לחכות מעט ולהתחיל את ההליך לזימון בן זוגך לפי נוהל 5.2.0008 נוהל הטיפול במתן מעמד לבן זוג זר הנשוי לאזרח ישראלי. בכל הנוגע לכניסה לארץ לאחר החתונה, את יכולה לחזור לארץ לבד ולזמן אותו או שאת יכולה לחכות איתו בסרי לנקה עד שכניסתו תאושר. למיטב ידיעתי בסרי לנקה אין שגרירות ישראלית ויש "קונסול כבוד" שמבצע שירותים קונסולרים קטנים ולדברים המהותיים יש צורך לגשת לשגרירות בניו דלהי. זה מאוד קשה לענות באופן מלא על המקרה שלך לפי מה שתיארת בשאלה, אני אשמח להיפגש איתך כדי שאוכל לעבור על הפרטים. תרגישי חופשי ליצור קשר עם מזכירת משרדי 03-3724722 יש לי משרד בירושלים ובפתח תקוה. בברכה, עו"ד מיכאל דקר Israeli Immigration Lawyer

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל