אבי

רישום פטנט על רעיון לאפליקציה

שלום, אם יש לי רעיון לאפליקציה אבל עוד לא יצרתי אותה, יש אפשרות לעשות על זה פטנט או שאני חייב קודם שתהיה לי אפליקציה מוכנה?

עו"ד אמיר פלמרי

אבי שלום, אין צורך באפליקציה מוכנה על מנת להגן עליה בפטנט. אולם בכדי לרשום פטנט עליך להיות מסוגל לתאר את האפליקציה באופן מדוקדק לרבות את אופני פעולתה השונים. לידיעתך, לא כל אפליקציה הינה ברת רישום פטנט, ובמידה שלא, ישנן דרכים נוספות להגנה. אני ממליץ לקרוא את הכתבה בלינק הנ"ל בעניין הגנה על אפליקציות: http://www.luzzattolaw.co.il/מאמרים-ופרסומים/5-show-me-the-ip * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות