אילן

חוק הספאם ברשת הפייסבוק

שלום, שלחתי הודעה אחת אישית ברשת הפייסבוק לבחור שלא מהחברים עם שאלה האם מעוניין להצטרף לקבוצה שלי (שאינה למטרות רווח) היא עברה על חוק הספאם קבלתי תביעה, השאלה אם יש עילה הוא ביקש 1000 שח + הוצאות משפט + דמי טרחת עו"ד שהוא מעצמו העו"ד של עצמו

עו"ד אמיר פלמרי

אילן שלום, בעיקרון, החוק מתיר למפרסמים לפנות לבית עסק/נמענים, באופן חד פעמי, ולבקש את הסכמתם לקבלת דברי פרסומת מטעמם. במידה ושלחת הודעה באופן חד פעמי, סביר להניח כי לא קיימת עילת תביעה, אולם יש לעיין בתביעה שקיבלת על מנת להשיב באופן מדויק יותר. לעניין הוצאות המשפט, אכן, למעט אגרות וכיו"ב הוא לא יוכל לתבוע גם הוצאות בגין שכ"ט. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות