זיו

ביטול בן ממשיך

עד כמה שידוע לי הוריי רשמו אותי כבן ממשיך אני לא גר במושב אבל מתוכנן לעבור לשם עם המשפחה שלי ביום מן הימים. אני והורים שלי לא ביחסים טובים בחודשים האחרונים ועם אחותי הם כן ביחסים טובים איפה אני מברר שהם לא ביטלו את זה שאני אהיה בן ממשיך?

מנהל הפורום

זיו שלום ככל ומינויך כבן ממשיך נעשה כדין, הרי שללא הסכמתך, ביטול המינוי ייעשה רק דרך בית המשפט. בדיקה לגבי בקשות שהוגשו ע"י הוריך בעניין ביטול המינוי ניתן לבדוק באגודה ובראשות מקרקעי ישראל (אם כי סביר להניח שרשות מקרקעי ישראל לא תתן לך מידע ללא יפוי כח מההורים") ככל והמינוי שלך לא הושלם בסוכנות היהודית וברשות מקרקעי ישראל, עליך לפעול בהקדם להשלמת המינוי (בדרך כלל באמצעות תביעה לבית המשפט). בברכה, רגב אלקיים, עו"ד

תשובת עו"ד הראל לפידות מושבים

ההורים הם בעלי הזכות לפיכך, באופן עקרוני לך אין גישה לתיקים בלעדיהם לא ברור מתשובתך האם המושב הוא מושב עובדים והאם מעמדך עבר את כל הפרוצדורה הנדרשת ענין זה אינו פשוט כפי שהוא נשמע ועלול באם אינו מוסדר כפי שצריך לגרום להפתעות, מה עוד שהפסיקה בענין זכות הביטול של בן ממשיך אינה אחידה

תשובת עו"ד הראל לפידות מושבים

כאמור יש להתיעץ באופן קונקרטי לגבי נסיבות הענין כדי לקבל תשובה מלאה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בן ממשיך במושב