אלמנה

אלמנתו של בן ממשיך

האם אחרי פטירתו של בעלי שהיה בן ממשיך הוריו שהם בעלי הנחלה רשאים להעביר את המינוי בן ממשיך לבתם שלא גרה במושב ואני אשתו מאבדת את זכויותיי בנחלה? האם זכויותיו של הבן הממשיך לא עוברים אל אשתו וילדיו?

עו"ד רגב אלקיים

שלום רב לאחר פטירת הבן הממשיך, האלמנה עשויה להיכנס לנעלי בעלה המנוח כבן ממשיך (הדבר תלוי בגורמים שונים). הנני מציע כי תפני אליי בפרטי ותפרשי את השתלשלות העניינים כדי שתשובתי תהא מדויקת יותר בברכה, רגב אלקיים, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בן ממשיך במושב