דקל

החלטה על הוספת יחידת דיור שלישית במושב

שלום אמורה להיכנס לתקוף החלטה שאומרת שיאפשרו להוסיף יחידת דיור שלישית במושבים: א.מתי ההחלטה אמורה להיכנס לתוקף? ב. קראתי שזה חל על נחלות של 2.5 דונם ואם יש לי יותר מ-2.5 דונם? ג. האם אחרי ההחלטה יוכלו לגור בנחלה 2 בנים ממשיכים?

עו"ד רגב אלקיים

דקל שלום ממתינים שרשות מקרקעי ישראל תפרסם הוראות ביצוע, ואז נדע את כל הפרטים. כרגע יש פיילוט במספר מושבים, ואין תאריך יעד לפרסום הוראות הביצוע. ככלל, נחלה מורכבת מחלקת המגורים, המהווה חלק מחלקה א, וכן חלקה ב' וחלקה ג'. חלקת המגורים, ע"פ נהלי המנהל תהיה כ-2.5 דונם. חלק זה יוכל בר הרשות לחכור מהמנהל בתנאים ובסכומים שיקבעו. אין קשר בין בן ממשיך לבין החכירה ו/או פיצול המשק. בהחלטות המנהל נקבע מי יוכל להתגורר בנחלה ובאלו תנאים (הגדרת קרוב הורחבה בהחלטות) בברכה, רגב אלקיים, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בן ממשיך במושב