שלי

סכסוך שכנים - דייר נטפל לאבא

הוריי קשישים 89-84 גרים בביניין ללא מעלית.מתחתם גר דייר רווק בודד ולא עובד בגיל 55,קצת חריג בהתנהותו מסתובב כל היום. הדייר נטפל לאבא שלי ולפני שנתיים הגיש תלונה נדו שאבי מאיים עליו באגרופים וכו.הגיעו דיון והתיק נסגר.לפני חודש הקומה של ההורים שלי בוקר אחד נשטפה בשמן מדרגות וקירות.אימי קראה לשוטר והגישה תלונה ואמרה שחושדת בשכן.התלונה נסגרה כעבור שבוע מחוסר עיניין. במקביל הגיעה זימון לאבי על עוד תלונה שהשכן הגיש עם אותן תלונות.שוב הלכו לדיון ושוב נסגר התיק עם הבהרה מצד השופט להמנע מהטרדות. היום המטפלת עלתה במדרגות וראה שהשכן קשר את שתי דלתות הכניסה שלו קשורות בשלשלשת. הלכתי למשטרה להתייעץ מה לעשות.רשמו על שמי את הסיפור אך לא הוגשה תלונה.אמרתי שאביא את אמא שלי אם נגיש תלונה. במשטרה אמרו :תגישו תלונה ואז נפנה לפסיכיאטר המחוזי שיעבור איבחון.כמו כן אמרו להגיש צו הגנה בבית משפט אמא שלי לא בא לה ללכת למשטרה אין לה כח לדברים האלה ואני גם פוחדת שאם איש תלונה הוא יטפל אליי גם.אני לא גרה שם. האם ההתנהלות נעונה? האם הגשת תלונה תסבך את ההורים שלי איתו? מה נכון לעשות?

עו"ד פלילי יאיר רגב

שלום, סכסוך שכנים מתמשך עלול לגרום סבל רב. בהתאם לתיאור האירועים נראה לי שיש מקום שתיגשו לקבל ייעוץ מקצועי של עו"ד אשר יחליט על דרך הטיפול העדיפה, במישור הפלילי או במישור סכסוך דיירים בבית משותף. לידיעתך, למפקח על רישום מקרקעין יש סמכות חוקית לטפל בתביעה בגין סכסוכים בין בעלי דירות. אין להזניח את הטיפול אחרת זה עלול להידרדר למעשי אלימות. בכבוד רב,

שלי

אבי ניצול שואה ,האם יש ייעוץ מיוחד לניצולי שואה? כמה עולה ייעוץ?

עו"ד פלילי יאיר רגב

לניצול שואה הייעוץ בחינם ללא כל עלות. אתם מוזמנים להתקשר.