kim

האם אפשר להעביר בטאבו כשיש הערת אזהרה

הורי רוצים למכור מגרש שיש עליו הערת אזהרה לטובת אדם נוסף ושתישאר אחרי המכירה . המגרש ימכר יחד עם הערת האזהרה שאמורה להישאר עליו . כשיש הסכמה של כולם - האם בפרוצדורה רגילה ניתן להעביר בטאבו את המגרש על שם הרוכש כשיש עליו הערת אזהרה. או שצריך להסיר אותה קודם ואחר כך להחזיר. kim

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

נראה שאפשר אולם אותו מוכר ירשם בטאבו מתחת זה שקיימת כבר הערה לטובתו. ככל שרוצים למכור נכס נקי - יש להסיר ההערה הקיימת ואז למכור.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין