מירית מדר

תנאי העסקה לעובד במסעדה שלא הגיעו לו זכויותיו כמו שהובטח

הי בעלי עבד במסעדה במשך שנה 1. לא החתימו אותו על תנאי העסקה 2. הבטיחו לו 35 שקל לשעה אך בתלוש הוא מקבל כשכר יסוד 25 שקל ואת ההפרש כבונוס 3. חודשיים לפני עהודיע על עזיבה הבטיחו לו 38 שקל "לשעה" אך מכיון שהוגדיע על פיטורין החליטו שאין טעם להעלות לו את השכר 4.בעלי ביקש מהמעסיק לשנות את התלוש כי הפנסיה והפיצויים שלו נמפגעים המעסיק לא הסכים ואמר לו שזאת החלטה שלו מה לעשות מפה והלאה- בעלי החליט להתפטר 5. הוא עבד יותר מ12 שעות ביום (מ10 בבוקר עד 23.00 בערך בלילה ) 6. לא קיבל הפסקה לשבת ולאכול כמו בן אדם-עובד מול הלקוחות ולכן גם לא יכול לאכול מנה בצורה נורמאלית אלא רק נשנוש-אין לזה הוכחה האם ניתן לתבוע את המעסיק בבית הדין לעבודה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אורית רוזן אור

בית הדין האזורי לעבודה פתוח לכולם לתבוע את זכויותיהם בענייני עבודה בהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משאבי אנוש ושכר