פנחס

פתיחת חברה בחו''ל

היי לכולם, אני מחפשת חברה לראיית חשבון כאן בארץ שתוכל לעזור לי בפתיחת עסק בחול מהמלצות שקיבלתי שמעתי על שטיינמיץ עמינח שהם מאוד איכותיים וטובים האם אתם מכירים עוד חברות טובות חוץ מאלו? אשמח להצעות טובות ממכם תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד איתי ברכה

שלום וברכה! משרד שטיינמץ עמינח הינו פירמה מוכרת וגדולה בתחום. עם זאת, קיימים משרדים נוספים אשר לעיתים רבות ניתן לקבל מהם מחיר טוב יותר ותוצאה טובה יותר לאורך השנים. נשמח להפנות אותך למקומות הרלוונטיים. תוכלי ליצור עימנו קשר במספר 03-5522275 בברכה, איתי ברכה, עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון