אורית

הסכם ממון בנישואים שניים

אבי שהתאלמן (כיום בן 78) נשא לאישה שניה והם חיו יחדיו 21 שנה לפני חודש אשתו עזבה את הבית ורוצה להתגרש.אך מסרבת ללכת לרבנות ולהגיש בקשת גירושין. נחתם בינהם הסכם ממון אולם היא לא קיימה את התחייביותיה בהסכם כבר בשנים הראשונות לנישואין.האם יש באפשרותה לדרוש לגור בדירה במשך שנתיים לאחר מות אבי כפי שנכתב בהסכם הממון אם המצב נשאר כמות שהוא (כלומר עזבה את הדירה והלכה לדירתה ומסרבת לחזור ) ואבי חלילה הולך לעולמו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ליאור יניר

שלום הסכם ממון תקף בזמן חייו של אדם במות אדם בודק בית המשפט את הצוואה (באם קיימת) וכן הסכמים בין הצדדים. באם אין צוואה חילים דיני הירושה . מכל אשר מובא בפני בית המשפט מתקבלת הכרעתו. בהצלחה ליאור יניר עורכת דין