נ

בקשה לעדכון פרטים בהסכם חתום

התחתנתי לפני 9 שנים ולפני החתונה חתמנו על הסכם ממון וחתמתי בו שאני מוותרת על הנכסים של המשפחה ועל כל ממון שצברנו ביחד בהשפעה של המשפחה של בעלי. בהסכם הממון לא רשומים פרטים על מזונות. למרות שחתמתי על הסכם כזה לפני שנים אני יכולה לשנות ולעדכן פרטים בהסכם?

עו"ד סופי ספקטור

שלום, חסרים לי הרבה נתונים על מנת שאוכל להתייחס עניינית לשאלתך. לא ציינת האם יש לכם ילדים, האם המדובר במזונות אשה, האם צברתם רכוש משותף. אנא צייני פרטים נוספים על מנת שאוכל לתת לך מענה. את יכולה לפנות במסגרת ייעוץ אישי אם את חוששת לחשוף פרטים אישיים. אוכל רק לציין כי נראה על פניו שהייתה השפעה בלתי הוגנת בזמן חתימתך על הסכם הממון ואולם נושא זה הינו רגיש מאוד וחשוב להתייעץ עם עו"ד מומחה בתחום.