ריקי

עיכול חשבון,עיכוב יציאה מהארץ

בת 36,גרושה +ילד בן 9,כרגע לא עובדת,מקבלת ביטוח לאומי,יש לי 2 תיקים בהוצאה לפועל של 2 חברות תקשורת בסך עשרת אלפים שקל,לאחר איחוד תיקים אני משלמת 300 לחודש ע"י תלושים חודשיים, שבוע שעבר קיבלתי הודעה שגם בנק פועלים תביעה בהוצאה לפועל על חוב 5000 שקל שנשאר בבנק, אני חיה מביטוח לאומי,לא רואה את עצמי משלמת את הסכום הזה,מה עושים עם עיכוב היציאה,עיכול חשבון הבנק?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

תגישי בקשה בהוצל"פ להפחתת תשלום חודשי ותגישי תלושים ואישורים בהתאם