דורון

חיפוי ביניין בשליכט צבעוני במקום אבן בתמא 38

החוזה נחתם עם אבן ולפתע השתנה לפני ההיתר לשליכט צבעוני. היזם טוען שחברי נציגות חתמו לו על ההחלפה. הדיירים לא יודעים דבר. ההפרש הוא פי שלוש במחיר (האבן יקר יותר) וההשלכות כגון עמידות בידוד יופי ועוד משמעותיות... האם הדיירים חייבים להסכים? שאלתי העיקרית היא: האם זכותה של נציגות ביניין שהם כולם לא גרים בביניין לשנות את החוזה בדבר כה מהותי? אם עורכי הדין לא עוזרים האם ניתן לפנות אל עורך דין חיצוני?? תודה רבה על תגובה בהקדם. יצויין שהבניה כבר החלה לפני חצי שנה. דודו

עו"ד צ'יקו אברם

אם היזם פעל בניגוד להוראות ההסכם ניתן לפנות למספר גורמים בעניין, לרבות לבאי כוחכם במסגרת העסקה, הממונה על פניות דיירים מטעם הרשות להתחדשות עירונית, המפקחת על בתים משותפים וכו'.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי