יוסי לוינשטיין

שתי שאלות על תמ"א 38

שלום, יש לי שתי שאלות: 1) במידה ונחתם חוזה תמ"א, נרשמת הערת אזהרה. האם זה אומר שהיזם יכול באופן תאורטי שלא לאשר עסקאות של מכירת דירה שחתומה על החוזה? 2) במידה ויש אישור רפואי שדייר לא יכול להתגורר בבניין בזמן התמ"א, האם זה אומר שהיזם יכול להשתמש בדירה שלו לשכירות משנה או שהוא חייב לדאוג לדירה חלופית והדירה הקיימת נשארת אצל הבעלים שיכולים לעשות איתה מה שרוצים או להשאירה ריקה? תודה

עו"ד צ'יקו אברם

1. תנאי הסכמת היזם אמורים להיות מוסדרים במסגרת ההסכם עם היזם. 2. אין חובה שבדין, הנושא אמור לקבל מענה במסגרת המו"מ מול היזם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי