יפית . אג

חתימה של בן זוג שאינו בעל הדירה

שלום לך! אני בעלת הדירה רוצים לעשות תמא בבנין אצלנו כבר כולם חתמו. אני גרה עם בן זוג יותר מ-20 שנה יש לנו בת משותפת, עברנו לדירה שלי שקניתי ושיפצתי מכספי שלי, והוא עבר איתי עם הבת שלנו כמובן, עשיתי צואה והסכם ממון לפני כשנתיים. העוד״ של התמא מבקשת שהוא יחתום שאין לו התנגדות לתמא, במיסמך רשום שאין לו שום זכויות המיסמך הולך לבנק המלווה של היזם. שאלתי היא: האם בעתיד יכול לדרוש זכויות מהדירה שהיא לא שלו? למרות שחתם על המיסמך? אודה לתשובה.

עו"ד קרן חן

ככל ובהסכם הממון ישנה הוראה לפיה הדירה בבעלותך בלבד אזי בן זוגך אינו יכול לדרוש בעתיד זכויות בה. לא ראיתי את הסכם הממון כך שאיני יכולה לקבוע בוודאות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי