דוד ירון

"כל סכום שיגיע למי מהצדדים...יהיה ניתן לגביה בכל דרך לרבות קיזוז או עיכבון" - מה היא זכות העיכבון?

תמ"א 38/1 לקראת סופו (כבר אחרי קבלת ט' 4). נותרו עוד 2 הערות אזהרה לדירות היזם שהחוזה מגדיר את התנאים לשחרורן. מאידך היזם אינו מחזיר לנו כספים שהפקדנו אצלו וכן פיצויי פיגורין (הפיגור הוא בן כשנתיים) כפי שהתחייב בסעיף אחר בחוזה. האם יש לבעלי הדירות זכות לעכב שחרור הערת אזהרה או להתנות שחרור בהחזר הכספים כמוגדר בחוזה?

עו"ד שי אליאב

מדובר בסנקציה שהיא מאוד קיצונית ורצוי לבחון היטב את הענין מתוך מכלול סעיפי ההסכם על מנת חלילה לא להימצא בהפרה עקב סעד עצמי. מציע שתשבו על זה מול ההסכם יחד עם עוה"ד המלווה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי