מיכל

החזר של ניכוי ביטוח מנהלים

במקום העבודה האחרון שלי, במשכורת האחרונה שלי ירד לי ביטוח מנהלים. אני לא חתמתי מעולם על טופס ביטוח מנהלים ואני עובדת שם רק 4 חודשים. אני אמורה לסיים את העבודה בתחילת חודש מאי כי זו עבודה זמנית. האם אני צריכה לצפות שההחזר ייעשה אוטומטית או שאני צריכה לפנות למעסיק שלי?

עו"ד טל זהבי

תוכן שאלת אינו ברור, המעסיק ביטח אותך. בתום עבודתך, הזכויות שנצברו שם שייכות לך ואת יכולה להמשיך להפריש לביטוח בצורה עצמאית. לא תקבלי החזר פרמיה עבור מה ששילמת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים