מירי

שלום לחמתי יש. כס תל אביב בדיסנגוף והיא רוצה לצאת לדיור מוגן בעל הדירה מסרב ליקנות את חלקו יש לציין שלמתי היא בת 80שנים היא לא צעירה

מה עלינו לעשות בניגון

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום מירי, שאלתך אינה ברורה דיה, אם כוונתך שחמותך היא דיירת מוגנת, היא רשאית לשלוח לבעל הבית הצהרה שלה בלבד בהתאם לס' 101 לחוק הגנת הדייר. ככל שבעה"ב אינו מסכים עליה למצוא דייר המוכן להיכנס במקומה ולשלם דמי מפתח שיתחלקו בינה לבין בעל הבית ולנהל את ההליך בהתאם לס' 85 ואילך. בהצלחה, נאוה מורי