מזל

בנושא דמי מפתח - רוצה לשנות בארנונה רק לשם שלי כדי לקבל הנחה מבלי לפגוע בזכויות בתי שרשומה בחוזה?

אני בת 66. יש לי ולבתי דירה בדמי מפתח. בחוזה הדירה ובארנונה זה רשום על שמי ושם בתי. אם רוצה לשים בארנונה רק את שמי כדי לקבל את ההנחה שמגיעה לי מהארנונה, אני יכולה להוציא את השם של בתי מהארנונה בלי לפגוע בזכויותיה בדירה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום מזל, אם בהסכם השכירות גם את וגם בתך רשומות כדיירות מוגנות בהסכם השכירות, רישום הארנונה רק על שמך עשויה להתפרש כנטישה של המושכר. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד