ענבל

לפני חתימת חוזה שכירות

שלום אני שוכרת דירה ואמורה להאריך את החוזה שלי לשנה נוספת בעל הדירה אמר שבבניין מדברים על תמ"א 38 אבל הוא לא יודע מתי יתחילו העבודות בבניין הוא אומר שלדעתו זה ייקח יותר משנה. אני סטודנטית וללמוד בזמן שעובדים על תמ"א יפריע לי מאוד. אם אני חותמת על החוזה לשנה נוספת אבל העבודות יתחילו לפני שיסתיים החוזה שלי אם אני ארצה לצאת מהדירה לפני שמסתיים לי החוזה בעל הדירה יכול לבוא אליי בדרישות למצוא דייר אחר או לתבוע אותי על שבירת חוזה שכירות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נועם ברם

ענבל שלום, יש להכניס סעיף בחוזה המאפשר לך לצאת מההסכם במועד עליית הקבלן לקרקע (יש לוודא כי תחילת התארגנות הקבלן במגרש מהווה תחילת עבודות), ולוודא שאין סנקציה בהסכם. לייעוץ מפורט יותר על זכויות נוספות ניתן לפנות למשרדי בהתאם לפרטים המפורטים בפורום.