דניאל

חנות דמי מפתח בירושלים

אבי רכש חנות מכלת בשנת 70 וגני הצטרפתי אליו לעבוד אחרי שחרורי מהצבא אני מחזיק במעל עד היום נודע לי מי בעל הבית שהוא מתכוון להרוס את הבנין ולבנות חדש והוא מתכוון לפנות אליי לנהל משא ומתן על פיצוי רציתי לדעת מהם זכויותי ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

על המצב שהנך מתאר חלות הוראות סעיף 131(10) לחוק הגנת הדייר. אם בידי בעל הבית היתר בניה והוא מבקש להרוס את הבניין או לשנות אותו שינוי יסודי עליו להציע לדייר המוגן סידור חלוף בעין או בכסף ואם הדייר לא נענה לפנייתו הוא יכול להגיש תביעת פינוי. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד