איריס ליטל פלד

תשלום חודשי בהעדר חוזה שכירות

ערב טוב,אני דיירת מוגנת כאשר החלפתי דייר שעירית תא היתה אפוטרופוס שלו,ולא הצליחו לחתום על חוזה שכירות כי בעלת הבית בעייתית,מאז אני משלמת ע"י המחאת דואר אך עקב מצבי הבריאותי אין לי יכולת לעמוד בדואר כשעתיים מידי חודש. פניתי בדואר רשום לבעלת הדירה אך הדואר חזר מה שקורה כל הזמן.מה ניתן לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום איריס לא ברור לי כיצד יתכן שזכויות הדיירות המוגנת הועברו ללא חתימת בעלת הבית על מסמכי ההעברה או אישור בית המשפט. בכל מקרה, בדקי כיצד עליך לפעול בהתאם לחוזה השכירות של הדייר היוצא. ניתן למסור את המכתב במסירה אישית. מומלץ לקבוע פגישת ייעוץ מסודרת, שכן אי תשלום דמי שכירות עשוי להקים עילת פינוי. אגב, ניתן לקבוע תור בדואר ולבצע התשלום ללא המתנה. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד