איריס ליטל פלד

תשלום חודשי בהעדר חוזה שכירות

ערב טוב,אני דיירת מוגנת כאשר החלפתי דייר שעירית תא היתה אפוטרופוס שלו,ולא הצליחו לחתום על חוזה שכירות כי בעלת הבית בעייתית,מאז אני משלמת ע"י המחאת דואר אך עקב מצבי הבריאותי אין לי יכולת לעמוד בדואר כשעתיים מידי חודש. פניתי בדואר רשום לבעלת הדירה אך הדואר חזר מה שקורה כל הזמן.מה ניתן לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום איריס, לא ברור לי כיצד ניתן היה לבצע החלפת דיירים אם לא נחתמו מסמכים עם בעלת הבית או שניתן פסק דין המאשר את ההחלפה. מומלץ לקבוע פגישת ייעוץ מסודרת כדי לברר את הדברים. באופן כללי ניתן לקבוע תור בדואר ולבצע תשלום ללא המתנה. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד