ישראל

דיור של קרובים בדירת דמי מפתח

סבתא שלי היא אשה מבוגרת וסיעודית הדרה בדמי מפתח. היא לא מסוגלת לגוד לבד והמשפחה מבקשת ממני לגור שם ולסעדה על מנת ובתמורה בבוא העת אכל לקבל את זכות הדיור בנכס. אני רוצה לשאול האם נדר ליווי משפטי או הליך אחר בכדי לשמור את זכויותי בדירה

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

בס"ד שלום רב, כל עוד סבתך מתגוררת בדירה הזכויות הן שלה בלבד. ישנם מצבים בהם מי שמתגורר עם הדייר המוגן זכאי לאחר פטירת הדייר המוגן לקבל את זכויות הדיירות המוגנת, אך זאת בהתמלא תנאים מסוימים הקבועים בחוק. מומלץ לקבל ייעוץ משפטי. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד