ארז כהן

דור המשך דייר מוגן בעסק

שלום אבי דייר מוגן בעסק שבניהולו אני עובד איתו עשרות שנים ומתכוון להמשיך גם אחריו. לאור המצב הבריאותי בארץ העבודה נעצרה ויצאתי לחל''ת . האם חופשה זו פוגעת ברצף חצי השנה שמקנה לי החוק אם אבי ילך בטרם עת?

item.Author מנהל הפורום עו"ד נאוה מורי

שלום רב, לפי חוק הגנת הדייר אין הכרח שהבן יעבוד בעסק עם אביו, הדייר המוגן המקורי, טרם פטירתו, התנאי להסבת הזכויות מהאב לבן לאחר הפטירה של הדייר המקורי היא המשך ניהול אותו העסק שהדייר שלפניו ניהל בו.ר' סעיף 23 ו - 26 לחוק הגנת הדייר. בהצלחה, נאוה מורי, עו"ד