יעקב

תמ"א 38 ודמי מפתח,הציבור בדמי מפתח לא מודע לזכויותיו

שלום רב, אני מחפש עו"ד שייצג אותי ואת אימי הגרים בדמי מפתח בחיפה בבית יקר, אנחנו תובעים החזר הכספים ששולמו ב-55 שנים עם ריבית והצמדה, בעל הבית מתעלל בנו ומסוכן לנו ולעצמו ולמשפחתו,הוא גם אינו מתקן את הבית,לא עושה תמ"א 38 ופינוי בינוי כפי שנדרש, עושה לסלקנו במרמה, הוא גר בבית ולא פועל כחוק לפי סעיף 68 לחוק הגנת הדייר עליו לדאוג לשימוש ראוי של הנכס והוא לא נוהג כך בין השאר, גם אור במדרגות אין. אנחנו תובעים כינוס נכסים ושישה מיליון ₪.

item.Author מנהל הפורום עו"ד נועם ברם

יעקב שלום רב, להבנתי דיברנו ארוכות על התיק טלפונית והוסבר לך ברמה העקרונית מה זכויותיך. הנושא סבוך ולא מתאים לפורום רחב זה. ככל שיישנן שאלות נוספות, ניתן לתאם פגישה. נועם